Міський голова не братиме участь у голосуванні по достроковому звільненню Олександра Радуцького

Таку позицію озвучив мер Черкас Анатолій Бондаренко. На його думку, будь-який депутат має право подати подібну пропозицію на розгляд Черкаської міської ради. Проте переходити на особистості він вважає за недоцільне.

Читати також: «Наше місто – це не полігон для твердих побутових відходів», – Анатолій Бондаренко.

«Наше місто – це не полігон для твердих побутових відходів», – Анатолій Бондаренко

Про це заявив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко на зустрічі з журналістами. На його думку тиск і критики з боку депутатів “Самопомочі” у Черкаській міській раді пов’язані з відмовою меру Львова у допомозі по утилізації львівського сміття на полігонах нашого міста.

Читайте також: Поліція перевіряє, чи не в Черкаси везли львівське сміття, що було в фурі, яка перекинулася під Золотоношою.

Міський голова не знімає з себе провину за жахливий стан бульвару Шевченка

В рамках брифінгу із журналістами міський голова Черкас Анатолій Бондаренко відповів на питання, яке бентежить, в останній час, переважну кількість жителів міста, а саме про стан дорожнього покриття частини бульвару Шевченка від вулиці Лазарєва до вулиці Небесної Сотні. Мер заявив, що це спільний прорахунок і його, як міського голови, так і підрядника та замовника робіт. Бондаренко додав, що з настанням тепла підряд буде закритий протягом двох тижнів.

Незважаючи на те, що угода про ремонт бульвару Шевченка був укладений торік та курс гривні дещо змінився, вартість робіт від цього ніяк не зміниться.

Міський голова повідомив про те, що роботу підрядника ремонту бульвару Шевченка будуть аналізувати та не виключено, що співпраця між містом та ним буде припинена після виконання робіт.

Згідно планів міської влади та підрядника вже зовсім скоро дорожнє покриття бульвару буде відновлено.

Читайте також: Одна з черкаських вулиць стане з одностороннім рухом, інша виключно пішохідна.

У Черкасах відзначили всесвітній День кота

Соціально-мистецький проект «Хвіст-Арт» презентували в обласному Художньому музеї. Роботи представили вихованці художньої школи ім. Нарбута, АРТ-студії «Глорія», студій «Сходинки», «Сузір᾽я», а також відомі черкаські художники та студенти. Проект було започатковано у 2010 році, з часом він трансформувався у соціальний, спрямований на вирішення проблеми безпритульних тварин.

Фото – Черкаський обласний художній музей.

У центрі Черкас облаштували місце для ярмарку саджанців

Тут продаватимуть сільськогосподарську продукцію, посадкові матеріали та непродовольчі товари. Лотки розмістили на розі вул. Благовісної та Смілянської.

За допомогою облаштування благоустрою території КП «Черкаські ринки» прагне зробити торгівлю упорядкованою та зручною як для продавців так і для покупців. Заявки на участь у ярмарку приймали з грудня, ще наявні вакантні місця.

У Черкасах незвичним способом вирішили боротись із МАФами

Черкаський підприємець вирішив радикальним методом боротись проти встановлення навпроти його закладу МАФів. Чоловік розмістив напроти свого закладу соснові колоди. Таким чином він протестує проти рішення міського виконкому встановити на цій ділянці тимчасові споруди. Згідно плану території на цьому місці має бути зелена зона.

Читайте також: Незаконні павільйони біля черкаського драмтеатру продають на сайті оголошень.

Черкаські поліцейські відзначають першу річницю на службі

Нині 230 патрульних на чолі з Олександром Кокобою забезпечують порядок у місті Черкаси. На поліцейському святі побували й журналісти «Антени».

Серед представників нової поліції більше чоловіків, утім жінки не поступаються героїзмом, говорить керівник патрульних. Складна професія правоохоронців не обходить і їхніх других половинок. Дружини пишаються чоловіками та навіть хочуть наслідувати сміливців.

На урочистості до Черкас прибули столичні поліціянти, з вітальними словами виступили перші особи області. Патрульним, що особливо відзначились, вручили нагороди.

Уночі на дамбі поліція виявила п`яного водія.